Samen creëren we het paradijs op aarde!

De nieuwe werelden zijn op aarde aangekomen.
Er is heel veel werk. Soms lijkt het voor de
mensen dat er niet veel gebeurt, maar rondom ons
is er heel veel aan het veranderen.

Hallo lieve mensen,

De nieuwe werelden zijn op aarde aangekomen. Er is heel veel werk. Soms lijkt het voor de mensen dat er niet veel gebeurt, maar rondom ons is er heel veel aan het veranderen.

Bv. de storm is de natuurwereld die alles goed aan het zuiveren is. De wind brengt veel nieuwe dingen. Er komen ook waterstormen (waterwereld) en draaikolken van zand (piramidewereld). De liefdeswereld die zich settelt, zien we niet, maar voelen we wel aan ons hart. Dat doet misschien soms pijn, maar dat is ook omdat het zich gaat openstellen.

Mama, je kan het eigenlijk zien als een gevecht tussen goed en kwaad.

Je weet dat ik nu veel bij jullie wil zijn en ook bij jullie wil slapen, dat is omdat ze (het Goede) de nieuwe wereld op aarde aan het maken zijn en ze nu ook een stukje van mijn ziel nodig hebben. Ik help hard mee. Ze hangen dan heel erg aan mij wat ik eigenlijk niet zo fijn vind, maar toch werk ik heel graag mee met het goede.

Anderzijds zit er in elk huis/in ieders omgeving ook een zwart dingetje dat rond zweeft (het Kwade) en als je geraakt of gestoken wordt, dan komt een stukje in je ziel terecht. Dat zwarte stukje in je ziel wordt dan naar de onderwereld gestuurd zodat het kwade sterker wordt en wil ontsnappen en daardoor de ziel van de mens nog meer belast wordt. Doordat de onderwereld graag zo snel mogelijk wil ontsnappen, proberen ze zoveel mogelijk zwart in de ziel te steken van mensen en het mooie van de ziel kleiner te maken.

Moesten de onderwereldwezens toch kunnen ontsnappen en de wereld terug slecht willen maken, dan gaan de tekens op ons hoofd beginnen flikkeren en dan gaat iedereen van de bovenwereld en van andere planeten meehelpen om ze terug vast te zetten, doch dat is niet de oplossing.

In de onderwereld zit een grote bol en als die vol is, dan gebeurt het volgende: Het is slecht maar ook weer niet helemaal want als het barst, gaan alle engeltjes het stof terug zoeken en stoppen het in de berg van de piramidewereld en zo komt er goed elfenstof vrij. Met dat elfenstof krijgen wij en alle mensen weer meer extra kracht.

Dus zoals ik al zei…het goede wint ALTIJD! Het is belangrijk te weten dat wij met veel meer zijn (miljoenen) dan die 100tal slechten. De slechten verliezen ook aan kracht want ze zijn al lang op aarde en niet meer zo sterk.

“Maar als jullie zo sterk zijn en met zovelen, waarom gebruiken jullie die kracht dan niet om de slechten meteen met de grond gelijk te maken?”

Dat is een moeilijke vraag, want dat is erg ingewikkeld om te vertellen. Ik probeer het simpel te zeggen: als de sterke bovenwereldwezens meteen naar de onderwereldwezens zouden gaan, is wel gevaarlijk omdat ze dan de mooie pure lichtzielen makkelijker kunnen pakken om dan zelf terug sterker worden. Het is iets wat veel tijd vraagt, maar je kan alleen de onderwereldwezens in het licht opnemen als de mensen, die met veel meer zijn, hun krachten laten zien en zelf weten die kracht te gebruiken. Dan zullen de onderwereldwezens gaan beseffen dat de mensen het goede in zich terug hebben gevonden en zich niet meer zullen laten doen door het kwade. Enkel zo zal het Goede voor altijd winnen.

“Hoe weet jij dit nog allemaal terwijl je papa en ik katholiek zijn opgevoed en hier totaal niet mee bezig waren?”

Omdat ik van mijn ouders van de bovenwereld een ‘Soelie’ heb gekregen dat in mijn hoofd zit (dat is een heel heel klein kristalletje) waardoor wij niets vergeten.

“Maar moest jouw kristalletje geraakt zijn of je wordt ouder en wil het niet meer vertellen?”

Dan ga ik het toch nog allemaal weten, want ik ben heel lang naar school geweest in de piramidewereld en ook zonder mijn kristal zou ik deze dingen nooit meer vergeten.

“Hoe kunnen de mensen er voor zorgen dat ze zo weinig mogelijk ‘kwaad’ in hun laten komen?”

Dankzij de bovenwerelden die ons komen helpen, gaan de mensen zelf sneller zien wat niet goed is en wat wel, hun hart komt meer en meer open te staan. De wezens op aarde hebben ons geleerd voor alles bang en angstig te zijn, maar dat is net helemaal fout. Als je echt vertrouwt op de bovenwereld en hen jou laat helpen, ga je je veel beter voelen en veel meer je opdracht durven uitvoeren, want in je hart weet je hoe je het moet doen. Al jouw chakra’s gaan dan helemaal terug open en je voelt je vlug terug beter en lichter.

Moest je toch nog eventueel kwaad zien/voelen, dan kan je altijd een beschermbol rond je plaatsen wat heel goed helpt en je ook beschermt tegen het kwade. Maar als je je aandacht niet op het kwade richt, ga je het goede ook veel beter voelen en kunnen we samen met ons groot licht een paradijs op aarde creëren. We zijn al met veel meer dan we denken!

Samenwerkingen

Scroll naar boven