Purechild Natuur; Amy Angel Kgwedi vertelt:

Mama, wist je... zonder natuur en dieren, zouden wij mensen er ook niet zijn, he? Zoals ik vertel over de 4 werelden (piramidewereld, natuurwereld, liefdeswereld en waterwereld) die samen een hoge bovenwereld met levensbloem vormen. Zo zie je dat de natuurwereld een heel belangrijke schakel is om samen die mooie wereld te vormen waar iedereen in verbinding met elkaar samen leeft en elkaar begrijpt.

De meeste mensen denken ook dat de natuur niet leeft, maar bomen en planten hebben ook een ziel en helpen ons heel hard om ons gezond en blij te houden en van al onze slechte energie elfenstof te maken. Ze helpen ons niet alleen met onze gezondheid, maar ze beschermen ons ook heel erg. Ze doen enorm hard hun best om samen met ons naar die nieuwe wereld te gaan. De natuur heeft genoeg plantjes om mensen eten te geven, te genezen alsook om ons hoofd leeg te maken. Dit is allemaal gratis en voor alle mensen.
Het duurt niet zo lang meer dat we hier terug naar toe gaan en dat de mensen beseffen dat er veel meer is dan wij kunnen zien. Zodra de mens terug in zichzelf gelooft, krijgen ze extra krachten en weten ze hoe belangrijk de natuur is in de opbouw van een mooie wereld.

Elk mens op aarde heeft ook een teken boven zijn/haar derde oog. Zo kan ik zien van welke wereld ze afkomstig zijn. De mensen met een blaadje op hun hoofd, zijn van de natuurwereld. Deze mensen hebben ook een speciale opdracht gekregen dat te maken heeft met natuur. Gelukkig beginnen mensen veel meer te beseffen dat ze een opdracht hebben waar ze plezier in hebben en geen werk doen dat ze iets waar ze niet voor gekomen zijn.

Veel liefs en geniet zoveel mogelijk van al die mooie natuur!

Amy Angel Kgwedi

Wat kunnen we doen voor de natuur?

  • De natuur elke dag bedanken. Weet je dat ze je horen? En je wordt er zelf ook blijer van!
  • De natuur helpen: zoveel mogelijk met de fiets rijden en geen vuil storten in de natuur
  • De natuur jou laten helpen: door de kristallen die er zijn, maar ook de plantjes
    en bloemetjes die je kan eten en drinken of die je kunnen genezen.
  • Door zoveel mogelijk te spelen in de natuur: dat is zowel voor de natuur he el leuk om
    spelende mensen te hebben alsook voor de mensen zelf. Van de natuur worden je
    batterijen opgeladen en kan je weer blij je opdracht don waarvoor je gekomen bent.
Purechild juli 2022

Samenwerkingen

Scroll naar boven