Over mij

Ik ben Amy Angel Kgwedi en ik ben 11 jaar.
Ik zit in het zesde leerjaar en wil later
graag schrijfster & energetisch osteopaat
met kristallen worden.

Mijn verhaal

Van baby tot ongeveer 6 jaar had ik het heel moeilijk hier op aarde. Ik vond het helemaal niet zo leuk aangezien het in de bovenwerelden waar ik vandaan kom, veel gemakkelijker en vrijer is. Mijn mama en papa begrepen me ook helemaal niet. Ze brachten me van de ene dokter naar de andere en ik kon toen nog niet vertellen wat ik eigenlijk kwam doen en wat ik zelf wilde. Ze probeerden mij te ‘genezen’ met allerlei medicatie en spuitjes, maar dat vond ik vreselijk. Ik at niet veel, had moeite met zoveel lawaai en activiteiten op aarde en vond in een lichaampje zitten ook helemaal niet fijn (met veel eczeem en rode huid als gevolg).

Gelukkig was ik mijn opdracht niet vergeten en bleef ik volhouden tot mijn ouders de juiste weg voor mij ingeslagen zijn. Ze waren ten einde raad met mij en lieten daardoor elke vorm van hulp toe. Zo kwamen ze bij een osteopaat terecht die mij volledig begreep. Oef! Met deze vrouw kon ik wel praten, zelfs zonder woorden! Ze wist precies hoe ze mijn ouders kon helpen, want zij geloofden (nog) niet in kristallen en herinneringen uit de bovenwerelden. Voor hen was het allemaal nieuw! Maar omdat ik snel blij en gezond werd, wisten mijn ouders dat ze op het goede spoor zaten! Joepie! De osteopaat vertelde dat ze zich geen zorgen om mij moesten maken, dat ze heel blij mogen zijn met zo’n Amy’tje in hun midden, maar dat ze alles wat ze geleerd hadden eens moesten loslaten en mogen leren echt naar hun hart te luisteren. Zo kon ik stilaan vertellen aan mijn ouders wie ik was en wat ik kwam doen. Ze begrepen ook dat mijn echte ouders in de bovenwereld zitten en er altijd voor mij zullen zijn. Maar ik zeg heel vaak dat ze de liefste tussenouders zijn die ik goed gekozen heb! 😊

Nu vind ik het superleuk op aarde! Ik ben bijna nooit meer ziek en ben heel blij met wie ik ben en wat ik nog allemaal weet en waar we naar toe zullen gaan met de aarde.
Gelukkig krijg ik ook heel veel steun van vele lieve mensen rondom mij en natuurlijk ook van de bovenwerelden.

Ik zit in het 4de leerjaar en ga ook graag naar school! Ik zing, acteer en sport graag. Ik wil later schrijfster worden dus wil ik goed leren schrijven. Ik vind het niet leuk dat punten met elkaar vergeleken worden en dat er wedstrijdjes zijn tegen elkaar, maar ik vind het wel leuk om met heel veel kinderen te kunnen spelen en samen heel veel plezier te maken. Ik hou enorm van grapjes en zotte streken uithalen.

Ook heb ik wel 1000 kristallen! Zo voel ik me echt thuis! In begin kreeg ik dat niet van mijn ouders want ze waren wat bang van die stenen. Ze hadden geleerd in de kerk dat kristallen en de dingen wat ik zo leuk vond en over praatte, niet goed was. Gelukkig zijn ze nu helemaal bijgedraaid en mag ik mijn verzameling verder zetten!

Mijn roots

Mijn ouders uit de bovenwereld zijn de koning en koningin van de hoogste bovenwereld die ingeroepen worden als er op andere plaatsen problemen zijn. Zij kunnen nooit naar de aarde komen, maar kunnen wel heel goed helpen van waaruit zij zich bevinden.

Ik woonde met hen en mijn kleinere zus in een hele grote kristal met overal levensbloemen op onze daken. We begrepen elkaar zonder mond en konden elkaar oproepen met ons teken dat we hebben boven ons derde oog. Ik leerde toen al heel graag waardoor ik me nog heel veel herinner van de piramidewerelden, de lichttaal die we spraken en schreven, de symbolen die we gebruikten en hoe we konden genezen met kristallen. Ook ben ik in alle werelden geweest (water, piramide, natuur en liefdeswereld) waardoor ik nog weet wat ze in welke wereld deden.

Ze vroegen of ik een bijzondere opdracht wilde uitvoeren omdat de aarde veel hulp nodig had. Ik twijfelde enorm en ben 1x mogen komen piepen (eerste miskraam van mijn mama…dat was ik 😊). Nadat mijn zus geboren was, ben ik de uitdaging aangegaan!

Het afscheid met mijn bovenwereld ouders was in begin heel moeilijk. Ze gaven me een amulet mee met hun foto in. De amulet bestond uit kristallen met de kleuren van de regenboog met onderaan hun foto. Mijn papa zei dat ik ze nooit mocht vergeten en dat ik ten alle tijden moest weten wat ik kwam doen op aarde.

Mijn opdracht

De opdracht die ik gekregen heb is om mensen zoveel mogelijk te vertellen over de bovenwerelden en wat ik nog allemaal weet.

Zo worden de mensen ook herinnerd aan hun opdracht hier op aarde, de wereld waar ze vandaan komen en hoe ze aan de slag kunnen gaan.
Dat is belangrijk omdat mensen alleen zo in hun kracht kunnen gaan staan en kunnen meehelpen bij het neerzetten van de nieuwe wereld. Een wereld waarin we in liefde allen samenleven zoals in de bovenwereld. Daarbij is het goed om te weten dat iedereen een andere kracht heeft die belangrijk is voor de nieuwe wereld, die we samen gaan maken.

Voel jij dat je een opdracht hebt te vervullen?

Samenwerkingen

Scroll naar boven