Lichtkinderen; Onze gidsen voor de nieuwe tijd?

Lichtkinderen, nieuwetijdskinderen, indigokinderen of kristalkinderen. Allemaal termen om hetzelfde aan te duiden: gevoelige, intuïtieve, wijze kinderen. Het gaat om die groep van kinderen die het contact met de bron niet verloren zijn en die naast een verhoogd bewustzijn ook over een aardige spirituele bagage beschikken. Angel Amy Kgkwedi (9) en Christina Von Dreien (21) zijn beiden een lichtend voorbeeld van nieuwetijdskinderen. Hoewel er in leeftijd ruim elf jaar verschil tussen hen is, hebben ze zowat eenzelfde visie.

Wat zijn lichtkinderen?

Lichtkinderen zijn uiterst gevoelig voor de prikkels uit hun omgeving en voelen zowel de zichtbare als de onzichtbare wereld haarfijn aan. Ze zijn zich hyperbewust van de energieën van zowel mensen als entiteiten en herinneren zich heel levendig hun vorige levens. Deze kinderen worden gekenmerkt door een open houding, een sterke intuïtie en wijze uitspraken. Met hun aangeboren wijsheid kunnen zij de onverklaarbare dingen des leven duiden.

De overgang naar een nieuwe tijd

Lichtkinderen resoneren met de nieuwe tijd, het Watermantijdperk, en zijn op aarde afgedaald om ons te begeleiden in deze transitie. Deze kinderen hebben een groot rechtvaardigheidsgevoel en verzetten zich tegen de heersende orde. Zij weten dat ze een bijzondere missie hebben en spelen een sleutelrol in de overgang naar de nieuwe tijd. Toch is het leven op aarde voor deze kinderen niet vanzelfsprekend. De verscheidenheid aan ‘klachten’ stelt de ouders van een lichtkind vaak voor een raadsel. Lichtkinderen hebben niet zelden last van huidaandoeningen, slaapproblemen en een overgevoeligheid voor voeding.

Angel Amy aan haar moeder:

“Weet je, mama, in het begin was het moeilijk. Het is de eerste keer dat ik een lichaam heb en eigenlijk vond ik dat helemaal niet fijn. Ik voelde mij gevangen”.

Maak kennis met Angel Amy Kgkwedi

Ook bij lichtkind Angel Amy Kgkwedi (foto) staken er tijdens haar prille jeugd een aantal gezondheidsproblemen de kop op. Van allergieën tot eczeem en van buikpijn tot oververmoeidheid, waardoor ze bij heel wat dokters op consultatie moest. Tevergeefs, want zowel Amy als haar moeder werden keer op keer de deur gewezen. Tot Amy’s ouders bij een energetische osteopaat terechtkwamen. Van dan af vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Alle heersende opvattingen over het opvoeden van kinderen werden voortaan naar de prullenmand verwezen. Amy was geen ziek meisje, maar een lichtkind. “Weet je, mama, in het begin was het moeilijk. Het is de eerste keer dat ik een lichaam heb en eigenlijk vond ik dat helemaal niet fijn. Ik voelde mij gevangen”, vertelde Amy aan haar moeder.

Amy bleek over een brede kennis te beschikken met betrekking tot de verschillende werelden, tijdperken en vorige levens. “Ik ben al in de hogere werelden geweest: de natuurwereld, de piramidewereld, de water- en de liefdeswereld. Diegenen met een speciale opdracht komen ook tot in de bovenwereld. Mijn echte mama en papa wonen daar. Zij kunnen nooit afdalen naar de aarde, want ze zijn koning en koningin. Mijn zusje is wel naar de aarde gekomen”, vertelt Amy in geuren en kleuren.

Het delen van gaven en het verspreiden van kennis

Amy schrijft regelmatig in ‘elfentaal’, een geschrift dat niet van links naar rechts gaat, maar in cirkels het schrijfblad rond. Daar omheen plaatst ze dan amuletten, kristallen en edelstenen in specifieke posities. Het jonge meisje herinnert zich haar doel op aarde bijzonder goed. Volgens Amy kijken de meeste mensen alleen nog maar tv en grijpen ze naar pillen als ze een lichamelijk ongemak ervaren, in plaats van magie toe te passen zoals zij dat wel doet. Iedereen kan magie toepassen om zichzelf te genezen en Amy kan hen daarbij helpen.
Met haar helende gaven hoopt ze mensen te genezen. Online post ze bijvoorbeeld filmpjes waarin ze de pijn weghaalt bij zieke mensen met behulp van edelstenen. Langs deze weg hoopt Amy haar visie, kennis en wijsheid te delen met de wereld.

Christina Von Dreien

Ook de 21-jarige Christina Von Dreien deelt middels livestreams, boeken en workshops haar openbaringen met de wereld. Christina werd in 2001 geboren in het Zwitserse stadje Toggenburg. Als nieuwetijdskind ervoer ze al op jonge leeftijd een sterk verruimd bewustzijn. Het was al snel duidelijk dat de Zwitserse een unieke kijk heeft op de wereld en de omstandig- heden waarin we thans leven. Christina benadert het menselijk bestaan vanuit een samenhang tussen kwantumfysica, neuro- psychologie en spiritualiteit.

Wie we werkelijk zijn en altijd al geweest zijn

Christina deed miljoenen mensen versteld staan toen ze met haar kennis naar buiten trad. Het komt dan ook als geen verrassing dat ze al vier boeken op haar naam heeft staan. Volgens Christina zijn mensen zoveel meer dan alleen hun lichaam. Volgens haar zijn onze gedachten allesbepalend voor onze belevingswereld. We kunnen onze eigen belevenis beïnvloeden door middel van gedachten en gevoelens. Zelfs telepathie behoort tot de mogelijkheden. De verklaringen voor deze ‘normale’ gaven vinden we binnen wetenschappelijke disciplines, zoals de neurowetenschappen en de kwantumfysica. Vanuit een spiritueel oogpunt is het de verbinding met onze goddelijke essentie die deze vermogens als vrij natuurlijke eigenschappen herstelt.

“Ik wil dat mensen zich herinneren wie ze werkelijk zijn en altijd al geweest zijn”, vertelt Christina. “Ik wil een groter bewustzijn op aarde creëren. Want alleen door het besef dat we liefde zijn, en door dit actief te beleven, kan het leven op aarde ten goede transformeren.” En daar zet ze zich belangeloos voor in. De overgang naar het Aquariustijdperk vergt van velen zijn tol. Vertrouwen hebben dat alles goed komt en positief blijven, zijn belangrijke elementen in het welzijn van mensen, maar ook essentieel voor de overgang naar de nieuwe tijd, zo blijkt uit haar webinars. Christina pleit er dan ook voor om overal het positieve van in te zien. “We leven in een wereld van polariteit en hoe slecht iets op het eerste gezicht ook lijkt, er is altijd een positieve kant aan elke situatie, zelfs als je het niet direct merkt”, verklaart ze nader. “Het is belangrijk om daarin te geloven. We kunnen aan de geestelijke wereld – bijvoorbeeld aan onze beschermengel – vragen ons te helpen het positieve te zien.”

Ondanks de vele problemen waarmee we op vandaag geconfronteerd worden, is het zaak om onze trilling zo hoog mogelijk te houden opdat we makkelijker kunnen resoneren met de Watermanenergie. “We hebben allemaal een ziel en zijn dus multidimensionale wezens. Van zodra we hier op aarde ontwaken, worden we meer en meer wie we werkelijk zijn, worden we steeds meer onze ziel”, verduidelijkt Christina. “Onze ziel is licht en liefde. Sommigen voelen dit beter aan dan anderen, maar onthoud: elk individu bestaat uit liefde. Iedereen IS liefde.”

Bloom; Editie 5 2022

Samenwerkingen

Scroll naar boven