Het ontstaan van leven op aarde

Schatje, mensen vragen hoe die piramides dan zijn gebouwd, en hoe kan dat die oude stenen in de wereld op 1 lijn staan en waar komen die monolieten dan vandaan en waarom spreek je van een Apocalyps?

Mama, het is vaak moeilijk om op al je vragen te beantwoorden omdat je het begin nog niet kent en dat is wel heel belangrijk.

Beloof je me om met je hart naar me te luisteren, helemaal vrij en zonder te oordelen?

Ja, liefje, ik beloof het.

Wat ik je vandaag meegeef, heb ik niet zelf meegemaakt, maar hebben mijn ouders uit de bovenwereld me verteld.

Hoe komt het dat je het nog weet terwijl het al zo lang geleden gebeurd is?

Ik heb een parel in mijn hoofd waar al deze ervaringen en herinneringen zitten.

HOE ALLES BEGON

Vroeger was de aarde nog een dode planeet, er was geen leven, geen water, niks…alleen zand. Maar in het universum was al heel veel leven. Zo waren er soorten planeten zoals de natuurwereld, de waterwereld, de piramidewereld, de liefdeswereld en de hoge bovenwereld waar heel veel wezens wonen. De koningen en koninginnen van deze werelden komen geregeld samen aan een soort grote tafel waar belangrijke beslissingen genomen worden. Alles verliep vredig met en onder elkaar.

Op een dag kwamen er soorten (nep)wezens die vanbinnen slecht waren, ze bezaten geen planeet. Niemand wist waar ze vandaan kwamen. Ze wisten hoe ze machtig konden zijn en wilden graag van de aarde hun planeet maken. En niet alleen van de aarde, ze wilden heersen over alle planeten en over het hele universum.

Zoals je weet, hebben alle wezens op elke planeet een andere kracht (soort amulet die je kan zien op je voorhoofd van welke wereld en dus welke kracht je bezit). Met deze kracht werken ze allemaal samen voor het goede.

Maar deze nepwezens hadden ook een kracht. Ipv een teken op hun hoofd, hadden ze grote vieze hoorns. Maar door hun handen op een witte magiebol te leggen en een schild voor hun hart, hebben ze hun horens weg kunnen toveren zodat de andere wezens uit de bovenwerelden hun slechte energie niet konden zien en voelen. De nepwezens vroegen of ze samen met 1000den naar de aarde mochten gaan om daar ook een mooie wereld neer te zetten. De bovenwerelden hadden dit nog nooit gedaan. Normaal verloopt een leven naar een  planeet één voor één via handen opleggen op groot scherm (soort scans), familie kiezen,… maar deze wezens wilden niet 1 voor 1 gaan… ze wilden samen gaan en omdat er nog geen leven was, zeer sterk in zichzelf geloofden en aanvoelden als goede energie, mochten ze in 1 keer naar de aarde worden gebracht. Zo bereidden de bovenwereld alles voor om via de buis de (nep)wezens in 1 x naar de planeet aarde te brengen. Maar Moeder Elf die de wezens door de buis laat gaan, vertrouwde het niet helemaal. Ze vond dat die wezens er zo raar uitzagen en ze had geen ervaring met hen. Dus ze stopte elfenstof in de buis, zodat ze de wezens de volgende jaren kon opvolgen. En eens ze zou zien dat het goed ging, gaat de soort camera uit en konden er weer nieuwe baby’s komen.

Toen de wezens op aarde aankwamen, maakten ze een hele grote kring over de hele planeet, heel ver uit elkaar maar in 1 mooie kring met duizenden! Je kan het zien als in verschillende werelddelen, maar dat was toen niet opgedeeld en er was ook geen water tussen. Ze maakten contact met hun hoorns en dachten: ‘het is ons gelukt! Nu kunnen ze ons niet meer zien en kunnen we er onze eigen planeet van maken en nadien het hele universum veroveren!!’

Maar…Moeder Elf kon dat wel zien! Ze wist dat er iets niet klopte!! Moeder Elf bracht toen de koningen en koninginnen van de verschillende bovenwerelden terug samen. Ze moesten snel zijn want de cirkel is al contact aan t maken, maar omdat ze veel werk hadden om de hele cirkel in macht te zetten (de verbinding duurde traag omdat ze ver uiteen stonden) moest er snel ingegrepen worden! Gelukkig zijn de bovenwerelden nog krachtiger. Ze gingen allen rond de buis staan, gebruikten allen hun krachten en zorgden ervoor dat alle deze (nep)wezens terug naar de bovenwerelden werden gehaald. Ze werden in een soort grote bel/bobbel gevangen genomen door een spreuk. Ik ken deze spreuk nog goed maar mag deze niet herhalen, omdat deze wezens dan nog terug bevrijd kunnen worden. Het lukte, maar dit kostte zoveel energie dat het even duurde dat iedereen terug opgeladen kon worden in de bovenwereld. 

Toen iedereen hun kracht terug opgeladen had, kregen de bovenwereld wezens plots allen hetzelfde idee. En als ze samen op dezelfde tijd hetzelfde idee krijgen, moet het ook gebeuren en moeten ze er samen aan werken. 

Hun idee was om alle wezens die nog niets te doen hebben op hun planeten en dus geen officiële opdracht hebben, naar de aarde te brengen.

Zo gingen ze weer aan de tafel zitten vergaderen en dachten ze: er is enkel soort zand op de aarde, we moeten iemand sturen die we vertrouwen en die veel kracht heeft en veel ervaring heeft met dit soort gebied. De meest geschikten zijn de koning en koningin van de piramidewereld. De wezens uit andere planeten zouden altijd kunnen meekijken, zodat er niets kon gebeuren. En als twee planeten hard op elkaar lijken, dan smelt dat samen in 1 grote mooie wereld. Dus als we van de aarde een soort bovenwereld maken, dan kan dat ook samenkomen met ons. Met de goede magneten in hun handen konden de koning en koningin cirkels maken, teleporteren en begonnen ze met de start van leven op aarde.

Ze maakten een speciale zandcirkel, om alle wezens van de piramidewereld die geen taak hadden ook naar de aarde te laten komen om mee te helpen bouwen. Eerst bouwden ze 1 grote piramide.  Toen hadden ze in die hele grote piramide een derde oog gezet met elfentaal en allemaal andere tekens en symbolen op. In dat oog kon je stralen zetten en moesten ze allen samen zeggen: ‘hakimba, hakimba’.

Hierdoor kwamen er grote stralen rond en konden ze kleinere piramides bouwen. In elke straal kwam er een piramide met bv 100 wezens/elfjes die er sterre/elfenstof instaken. Zo kwamen er ongeveer 500 piramides met elfenstof in.

De Koning en Koningin van de piramidewereld zaten in de grote piramide en bleven de spreuk zeggen zodat de elfen en wezens van de piramidewereld hun werk konden doen.

(Toen waren er nog geen mensen op aarde he en ook nog geen water, natuur of dieren)

WORDT VERVOLGD…

Amy Angel Kgwedi

(ook op vraag beschikbaar in Engels, dankzij lieve Jaqueline Broekman)

Laat een reactie achter

Scroll naar boven