Een boodschap van Amy... vind je eigen unieke krachtbron

Hallo, mijn naam is Amy Angel Kgwedi en ik ben 9 jaar oud. Ik ben naar planeet Aarde gekomen vanuit de 'Bovenwereld ' met een boodschap voor de mensheid. Hieronder zet ik mijn visie uiteen in acht punten, hoe we kinderen terug contact leren maken met de kracht van hun geest.
Hier volgen ze:

1. Kristallen

Kristallen vinden en selecteren. Edelstenen helpen je met alles. Ze worden het liefst gekozen vanuit jouw gevoel in plaats van het denken. Dat betekent: en stenen-winkel binnen stappen en je laten ‘aantrekken’ door de stenen, want dat zijn de kristallen die je nodig hebt. Je kan de steen in je zakken dragen of onder jouw kussen in je bed leggen. Meestal geeft de steen zelf wel aan. hoe hij wil behandeld worden.

2. Ouders vragen hun hart te openen

Door niet alleen naar het kind te kijken, maar ook de ouders te vragen hun hart te openen. Vele mama’s en papa’s vragen of ik hun kindje wil helpen, maar dat doe ik niet graag, want met het kind is meestal niets aan de hand. Die weten heel goed wat hun levensopdracht is, ook al spreken ze dit niet uit of kunnen ze het (nog) niet zeggen. Ook als ze ziek zijn, hebben ze dit vaak overgenomen van mama- of papalijn. Dit kan ver gaan: jullie noemen dit erfelijk, maar er is volgens mij, geen ziekte die niet mentaal of energetisch kan opgelost worden. In dit verband kan alles, doch vele mensen zijn dit vergeten en hebben hun vertrouwen aan pilletjes gegeven, die dan het probleem voor hun moeten oplossen. Mijn eigen papa en mama hebben wat dit betreft, ook heel veel aangeleerde zaken moeten loslaten om mij beter te begrijpen, zodat ik beter in mijn vel kwam te zitten.

3. Contact maken met de natuur

Terug contact met de natuur maken, rust te vinden en echt te zijn. Voor kindjes is het niet altijd eenvoudig om op deze planeet Aarde te komen. Zelf, had ik het daar in het beginfase ook heel moeilijk mee. Mijn ouders begrepen me niet direct en ik miste de ‘Bovenwereld’ enorm. Daar konden wij met elkaar communiceren zonder te praten en iedereen begreep elkaar. Hier, op aarde doen mensen zich dikwijls anders voor, dan ze zijn omdat ze niet mogen wenen als ze verdrietig of boos zijn. Of willen lopen als ze moeten stil zitten. Iedereen wil voor de andere de beste zijn of erbij horen, maar vergeten daardoor om zichzelf te zijn. Op deze manier verspillen ze hun krachten en vergeten ze hun levensopdracht. Ze leven niet meer vanuit hun hart, maar een sfeer van ‘moeten, moeten, moeten’ om er toch maar bij te horen. Zo brokkelt hun ziel beetje bij beetje af. Ook ik heb veel rust, natuur, dieren en alleen zijn nodig.

4. Begrepen worden

Ik vind het hier superleuk, maar soms zijn er te veel kinderen, te veel lawaai, activiteiten, dingen die staan te gebeuren en dan moet ik me kunnen terug trekken, om niet ziek te worden. Ik word bijna nooit meer ziek, omdat ik weet, wanneer ik moet rusten.

5. Goed voedsel en de gouden cirkel

Ook het bewerkte voedsel en water uit de kraan kon ik aanvankelijk niet verdragen. Bijna alle voedsel gaf mij allergieën. Nu word ik begrepen en sta ik in mijn kracht. Mijn opdracht voer ik uit en ben ik bestand tegen alle andere zaken. Ik zorg er voor dat voedsel en drank mij niet verzwakt. Dit doe ik door een gouden cirkel rond mij te plaatsen, wanneer ik dat nodig acht.

6. Er op vertrouwen dat alles goed komt

Ik mag nu met mijn stenen werken en als ik mij niet goed voel, luistert mijn mama of papa met hun hart. Vroeger luisterden ze alleen met hun hoofd en maakten ze zich zorgen om mij. Zo werd ik nog meer uit mijn kracht gehaald. Nu geloven ze in mij en hebben ze vertrouwen dat alles goed komt, mag ik helemaal zijn wie ik ben. Dat is zo fijn! Nu ga ik ook graag naar school en vind ik het op aarde superleuk! Mama zegt altijd dat het belangrijk is om mezelf te zijn en dat punten halen niet zo belangrijk is. Nu doe ik het heel goed want ik moet het niet doen om goede punten te halen. Ik heb ook veel hobby’s geprobeerd, want ik hou heel veel van sporten, paardrijden, muziek en dansen, maar ik vond het niet fijn dat er dan wedstrijdjes werden gespeeld, waardoor ik de beste moest proberen te worden en de verwachtingen ten opzichte van mij, de hoogte in gingen. Daardoor ben ik gestopt en doe ik dingen, die ik zelf leuk vind en waar ik mijn hart in volg.

7. Het leven als een feestje

Door het leven als een feestje te zien. Probeer om elke minuut met leuke dingen bezig te zijn, waarvan je hart sneller gaat kloppen. Op deze wijze zit je dichtbij jouw levensopdracht en dat is de juiste weg. Ik hou ook veel van grapjes en plezante mensen. Een juf of meester die elke dag vele grapjes maakt, vind ik superleuk! Ik hou niet van ‘serieuze’ dingen. Ik kijk ook nooit naar het nieuws en bij de bespreking van de actualiteit op school, doe ik mijn oren dicht. Slecht nieuws is slecht voor jouw hart en hoofd. En als je toch ergens bent waar het niet leuk is, probeer het dan toch leuk in jouw hoofd te maken.

8. Kinderen zijn een cadeautje

Kindjes worden in hoofd of lichaam ziek als ze niet helemaal zichzelf kunnen zijn of volgestopt worden met zorgen. Het is belangrijk dat je in hen gelooft, dat je hen vertelt dat het goed komt en dat je fier op hen bent, dat ze een cadeautje zijn. Ook al zeg je dat je je geen zorgen maakt om je kind en zeg je lieve woordjes, terwijl je stiekem toch bezorgd bent, dan voelt dat kind toch jouw ongerustheid. Een kind voelt heel goed, hoe mama en papa zich voelen. Dus hoe meer je je hart volgt, hoe beter je jouw levensopdracht kan uitvoeren, des te gelukkiger en gezonder je wordt.

Pure Child mei 2022

Samenwerkingen

Scroll naar boven