Bovenwerelden

Er zijn 5 verschillende werelden waar we vandaan kunnen komen.
De Waterwereld, Natuurwereld, Liefdeswereld,
Pyramide-wereld en de hoogste Bovenwereld.

De bovenwerelden

In iemands aura, bij het derde oog, kun je zien van welke wereld iemand afstamt. Is iemand van de Waterwereld dan zie ik een golfje op het voorhoofd. De Natuurwereld laat een blaadje zien, de Liefdeswereld een hartje en de Pyramide-wereld een pyramide. Die van de Bovenwereld laat een levensbloem zien. Je kunt zelf uitzoeken van welke wereld je komt door kristallen te gebruiken of het aan je engel te vragen.

Als je overlijdt kies je naar welke wereld je gaat. De overgang van de ene naar de andere wereld gaat altijd via de tussenwereld. Je komt maar één keer in elke wereld. Je gaat naar een speciale plek waar je te horen krijgt waar je familie is. Daar kan je altijd naar toe. Als je alle werelden hebt gehad, ga je naar de bovenwereld. Die zorgen ervoor dat de mensen in de andere werelden het goed doen en zeggen ook wat ze moeten doen.

Ikzelf kom uit de Bovenwereld. Mijn ouders uit de Bovenwereld zijn de koning en koningin van de hoogste Bovenwereld, die ingeroepen wordt als er op andere plaatsen problemen zijn. Zij kunnen nooit naar de aarde komen, maar kunnen wel heel goed helpen van waaruit zij zich bevinden.

Klik hieronder per wereld voor meer verdieping.

Kan jij je nog iets herinneren van de bovenwerelden?

Samenwerkingen

Scroll naar boven